Skip to main content

Vliegschool

Vliegschool

Flightlevel is een DTO (Declared Training Organisation). Als DTO leiden we op voor zowel het “private pilot license” (PPL) als het “Light Aircraft Pilot License” (LAPL) .
Daarnaast zijn we een RTF (Recreational Training Facility) en leiden we op voor het RPL-MLA (Recreational Pilot License – Micro Light Aircraft). Wat deze opleidingen inhouden, kun je vinden onder de knop “Brevetten”.

Wanneer je overweegt een vliegopleiding te gaan volgen, zul je al snel ontdekken dat er voor alles in de luchtvaart een afkortingen bestaat, zoals je hierboven al ziet. Je bent waarschijnlijk al snel de draad kwijt en wij adviseren dan ook om bij ons langs te komen voor een uitleg over de verschillende opleidingen. Voordat je een keuze maakt welke opleiding het beste bij je past, is het verstandig eerst een proefles te nemen. Een oriënterend gesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, evenals een proefles. Je kunt op ieder moment met de opleiding beginnen.

We bieden ook een introductiecursus aan, bestaande uit 5 praktijklessen en een theorieles. Deze cursus bestaat uit de eerste 5 lessen van de volledige opleiding. Je ontvangt al wel een syllabus en logboek, echter het verplicht je niet tot het volgen van de volledige opleiding.

De vliegschool werkt uitsluitend met professionele instructeurs die hun sporen in de luchtvaart ruimschoots hebben verdiend en lesgeven volgens een syllabus, een vaste lesopbouw.

Meer info?

Flightlevel
Voor extra info

Brochures

Informatiebrochure