Skip to main content
 • Flightlevel

  Vliegen altijd een droom geweest?

 • Flightlevel

  Vliegen altijd een droom geweest?

 • KOM VLIEGEN BIJ ONS!

Flightlevel B.V

FlightLevel is een no-nonsense bedrijf op het vliegveld van Drachten. Wij zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in vliegen en/of vlieglessen. We verzorgen proeflessen, maar ook volledige vliegopleidingen.

Voor gebrevetteerden hebben we een aantal nette vliegtuigen ter beschikking voor verhuur.

Laatste nieuws & agenda

Waar ben je naar opzoek?

Vlieglessen

FlightLevel heeft uitgebreide mogelijkheden aan praktijk- en theorieopleidingen. Van MLA tot PPL en ook de vliegtheorie wordt door ons verzorgd.

Vliegschool

FlightLevel is gevestigd op vliegveld Drachten. Vele piloten maakten bij ons hun eerste vlucht en slaagden voor hun vliegbrevet. Maak bij ons je droom waar!

Brevetten

FlightLevel biedt diverse vliegopleidingen aan die resulteren in een bepaald brevet. Bij ons kun je een opleiding volgen voor een Private Pilot License (PPL), Light Aircraft Pilot License (LAPL) of Recreational Pilot License (RPL). Met deze laatste mag je een MLA (Microlight Aircraft) besturen.

Vliegveld

Drachten (ICAO callsign EHDR) is een vliegveld in het noorden van Nederland. Als één van de weinigen beschikken wij over een asfaltbaan (07/25) met een lengte van 730 meter. De historie van het veld gaat terug tot 1962, toen de baan werd aangelegd voor Philips in Drachten.

Vliegtripjes

FlightLevel is een groep luchtvaartenthousiastelingen. We vliegen graag, én maken ook regelmatig vliegtripjes met elkaar. Wat is er mooier dan met een groep gelijkgestemden door Europa te vliegen en leuke veldjes te bezoeken?

Introvlucht

Weet je nog niet zeker of vliegen iets voor jou is? Boek een introvlucht en je weet het zeker! Samen met een ervaren instructeur maak je een rondvlucht, waarbij je ook zelf aan het stuur zit. De beste manier om kennis te maken met het vliegen!

Onze toestellen

  Interesse?
  Neem contact op!

  Klaar om je vleugels uit te slaan? Neem vandaag nog contact met ons op en laat je dromen van vliegen werkelijkheid worden! Ontdek onze vliegschool en start jouw luchtvaartavontuur.