Aanvraag Vliegveld Kaartjes

Actuele vliegveld kaartjes zijn beschikbaar


VFR vliegveld kaartjes zijn vaak in AIP's van de desbetreffende landen te vinden, maar soms ook niet, zoals in het geval van Duitsland. Een ander nadeel van kaartjes uit AIPs is dat elk land weer net een andere opmaak en andere regeltjes voor de samenstelling voor zijn kaartjes heeft.
Dat maakt het soms moeilijk om de juiste informatie in een kritische fase van de vlucht te vinden.

Als aanvullende service voor leden beschikt FlightLevel daartoe over een abonnement op alle VFR kaartjes van Europa en voor IFR vliegers ook over de IFR kaartjes van Noord Europa. Aangezien dit een kostbare aangelegenheid is, wordt wel een bijdrage van € 5,- gevraagd per set kaartjes. Een set kaartjes voor een vlucht kan met onderstaand formulier worden aangevraagd. Bedenk wel dat het een paar dagen kan duren voordat de kaartjes beschikbaar zijn, Vraag ze dus op tijd aan.

Let op: Kaarten die je gebruikt moeten up-to-date zijn. Uit ervaring weten we dat daar ook actief op wordt gecontroleerd door de instanties.
Mocht een vlucht waarvoor kaartjes zijn besteld door omstandigheden niet doorgaan, dan kan zonder extra kosten een up-to-date setje aangevraagd worden voor een latere vlucht. Stuur dan een verzoek daartoe door te antwoorden op de email die ter bevestiging van de bestelling is ontvangen, inclusief de volledige tekst van die email.


Aanvraag Vliegveld Kaartjes


    Type kaartjes *)